Google Pixel, lovitura cu care Google vrea să surclaseze iPhone

Google a mers anul acest pe urmele Apple și a decis să-și creeze propriile telefoane, intitulate Pixel.

Google Pixel și Pixel XL sunt dotate cu procesoare Snapdragon 821, cu frecvență de 2,15Ghz, 4GB memorie RAM, iar spațiul de stocare va fi de 32 sau de 128GB, cu posibilitatea de a-l extinde cu un card microSD de până la 256GB. Google Pixel are un display de 5 inch cu rezoluție full HD, iar Google Pixel XL vine cu un ecran QHD cu diagonală de 5,5 inch.

Camerele foto pe ambele telefoane sunt de 12,3 (cea principală), respectiv 8MP (cea frontală). Bateria pentru Google Pixel este de 2,770 mAh, iar cea din Google Pixel XL este de 3.450 mAh.

Au apărut deja și primele articole de opinie vizavi de abilitățile dispozitivelor Google.

Cei de la Gizmodo nu au fost  impresionați, declarând că Google Pixel nu este suficient de bun pentru a înlocui un iPhone.

"iPhone este cu siguranță mai bun în acest an. Gama de flagship-uri Android este o glumă. Galaxy S7 măcar arată bine, dar au trecut deja șase luni de când a fost lansat. Dacă trebuie să cumperi un telefon Android, trebuie neapărat să ai în vedere Pixel. Dar nu mai pot încuraja cumpărarea unui telefon Android, deoarece, în cazul în care Pixel este cel mai bun, atunci este timpul să mergeți mai departe", scrie Gizmodo.

"Google Pixel este acum cel mai bun telefon Android pe care îl puteți cumpăra. Celălalt concurent important a fost descalificat din cauza combustiei spontane. Utilizatori de iPhone, este rândul vostru. Întrebați-vă: de ce am un iPhone? Datorită software-ului, a serviciilor și a politicii de confidențialitate? Sau datorită faptului că este un telefon bun pentru servicii precum Google Maps, Gmail, Spotify sau Facebook Messenger? Dacă ați răspuns afirmativ la ultima întrebare, Pixel ar putea fi și pentru voi", scrie Cnet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel