Google Pay devine Portofel Google și capătă funcții noi pe telefoane

Google Pay devine Portofel Google și capătă funcții noi pe telefoane. Sursa - Pexels
Google Pay devine Portofel Google și capătă funcții noi pe telefoane. Sursa - Pexels

Începând de săptămâna aceasta, aplicația Google Pay devine Portofel Google (Google Wallet) și va putea fi utilizată pentru noi instrumente digitale. 

Aplicația Portofel Google va fi disponibilă în România pentru Android și Wear OS și va permite salvarea și utilizarea, alături de cardurile de plată, a unor noi elemente: bilete digitale la evenimente, cărți de îmbarcare, carduri de loialitate și carduri cadou.

De asemenea, aplicația Portofel Google va oferi o integrare facilă cu alte aplicații și servicii Google. De exemplu, utilizatorul va primi automat opțiunea de adăugare a cărții de îmbarcare în Portofel Google, dacă după „check-in” alege să primească acest document în adresa de Gmail. Similar se va întâmpla cu biletele la evenimente achiziționate online, aplicația urmând să trimită alerte pentru reamintirea evenimentului programat.

Confidențialitatea și securitatea sunt părți integrante ale Portofel Google. Aplicația oferă setări detaliate, astfel încât utilizatorul să poată să-și personalizeze experiența. În cazul în care telefonul este pierdut sau furat, utilizatorul poate găsi, bloca sau șterge dispozitivul folosind funcționalitatea „Find My Device”.

Aplicația Portofel Google o va înlocui pe Google Pay în următoarele zile. Utilizatorii care au activată opțiunea de actualizări automate vor găsi Portofel Google în colecția lor de aplicații. Ceilalți vor 
trebui să facă update manual al aplicației din Play Store.


Despre Google

Misiunea Google este de a organiza informația din întreaga lume și de a o face accesibilă și folositoare tuturor. Prin produse și platforme precum Search, Maps, Gmail, Android, Google Play, Google Cloud, Chrome și Youtube, Google este prezentă în viețile a miliarde de oameni. Google este una dintre cele mai cunoscute companii din lume și o subsidiară a Alphabet Inc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel