GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Logo special de 1 DECEMBRIE

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE.
GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE.

Google sărbătorește într-un mod special Ziua Națională a României, 1 decembrie. 

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE. Google sărbătorește printr-un logo special Ziua Națională a României. De 1 decembrie, logoul ce apare pe google.ro include elemente gragice din portul popular al românilor, un clop de paie pe care este aplicată o bentiță cu tricolorul. 

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE. Prin intermediul unui buton special, internauţii pot să trimită logoul care marchează Ziua Naţională a României spre a fi postat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE.  Unirea Ardealului cu Regatul României a fost proclamată pe 1 decembrie 1918 de Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia. 

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE. În 1990, Parlamentul României a hotărât ca ziua de 1 decembrie să devină Zi Națională. Primul 1 decembrie a fost marcat la Alba Iulia, în același an. De 24 de ani, în fiecare an, la Alba Iulia, în București și-n toate orașele mari, au loc manifestări și ceremonii de 1 decembrie, ce unesc românii de pretutindeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel