GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Logo special de 1 DECEMBRIE

Roxana Neagu / 01 dec 2014 / 08:15 Salveaza PDF Comentarii
GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE.
GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE.

Google sărbătorește într-un mod special Ziua Națională a României, 1 decembrie. 

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE. Google sărbătorește printr-un logo special Ziua Națională a României. De 1 decembrie, logoul ce apare pe google.ro include elemente gragice din portul popular al românilor, un clop de paie pe care este aplicată o bentiță cu tricolorul. 

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE. Prin intermediul unui buton special, internauţii pot să trimită logoul care marchează Ziua Naţională a României spre a fi postat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE.  Unirea Ardealului cu Regatul României a fost proclamată pe 1 decembrie 1918 de Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia. 

GOOGLE DOODLE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE. În 1990, Parlamentul României a hotărât ca ziua de 1 decembrie să devină Zi Națională. Primul 1 decembrie a fost marcat la Alba Iulia, în același an. De 24 de ani, în fiecare an, la Alba Iulia, în București și-n toate orașele mari, au loc manifestări și ceremonii de 1 decembrie, ce unesc românii de pretutindeni.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26