Google anunță activări record pentru Android

Samsung
Samsung

Pe lângă mâncatul tradițional, prezent cam în orice țară oarecum civilizată, și consumerismul are partea lui. Pentru Crăciunul care tocmai a trecut se pare că Moș Crăciun s-a axat pe cadouri din sfera tehnologică. Potrivit datelor furnizate de Andry Rubin, vice-președinte Google, preluate de site-ul Dacă înainte de Crăciun se activau 700 000 de telefoane pe zi, în 24 de ore cifra a ajuns la 3,7 milioane. Media a atins, în preajma Crăciunului, 1,85 milioane de dispozitive activate zilnic. Chiar dacă Galaxy Nexus este cel mai performant smartphone cu Android, activările se calculează și pentru telefoanele foarte ieftine, dar care au sistemul de operare al Google.

Previziunile sunt că numărul activărilor nu o să scadă sub 700 000, având în vedere și lansările pe care producătorii le pregătesc pentru 2012.

Deși Microsoft își promovează intens propriul sistem de operare, Windows Phone 7, iar Apple are pe piață iPhone 4S, Google câștigă prin accesul la toate categoriile sociale. Recent, compania a lansat ultima versiune de Android, Ice Cream Sandwich, pentru Nexus S, iar Samsung ia în calcul upgrade-ul dispozitivelor ca Galaxy S și Galaxy Tab.

Citește și alte știri despre Google și Android:

Război între Apple şi Google. Samsung Galaxy Nexus vrea să ia faţa lui iPhone 4S

Samsung detronează Apple şi devine lider pe piaţa smartphone-urilor

Steve Jobs despre Google: Va fi următorul Microsoft

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel