Godină, examen Academia de Poliţie: Lăsaţi-o mai ușor, băieţi

Luni, 21 august, Marian Godină, într-o postare pe Facebook, a transmis că nu îl afectează comentariile pe care le primeşte în contextul în care nu a fost admis la Academia de Poliție.

"Văd că nu mai încetează unii să îmi demonstreze cât sunt de prost pentru că nu am fost admis la Academia de Poliție. Nu mă ating astfel de comentarii și nu aș fi scris asta dacă unul dintre cocoșii care mi-au reproșat că nu pot mai mult nu ar fi un ofițer care a absolvit academia anul acesta, adică a intrat la examenul din 2014. Țin să îi explic că în 2014 am susținut și eu acel examen, identic cu al lui, aceleași grile, aceleași întrebări, aceleași răspunsuri. Diferența e că eu am concurat pe cele 28 de locuri de la frecvență redusă și am picat al 29-lea cu media 9.10, el a concurat pe cele 240 de locuri de la zi și a fost admis cu media 8.40, ultimul admis la zi având media 8.10.

El a intrat, eu nu, deși dacă aș fi concurat pe acele locuri, aș fi fost admis fix al 6-lea din cei 240 de candidați admiși. Asta înseamnă că în acest moment, în Poliția Română sunt 234 de ofițeri care au susținut același examen ca mine și au avut medie mai mică decât a mea la examenul identic pe care l-am dat. Ei sunt acum ofițeri.

Asta nu înseamnă că sunt mai proști decât mine, așa cum ar gândi unii să spună. Dar nici să ridice tonul la mine nu prea ar trebui să își permită.

Așa că lăsati-o mai ușor, băieți, și bucurați-vă de sistemul ăsta", a transmis Marian Godină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel