Poliţiştii, front comun în jurul lui Gavriş. "Alături de PROFESIONIȘTI", mesaj Godină

Marian Godină şi Traian Berbeceanu, ambii poliţişti, au postat pe pagina lor de facebook un protest faţă de intenţia ministrului de Interne de a-l demite pe comisarul Radu Gavriș.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat că unul dintre responsabilii pentru modul în care s-a gestionat situația polițistului pedofil este comisarul Gavriș. "Aștept ca șeful Serviciului Omoruri să facă un pas în spate", a spus Carmen Dan într-o conferință de presă.

Ca răspuns, a apărut bannerul "Alături de PROFESIONIȘTI", care a devenit un  mesaj postat pe o fotografie a comisarului Radu Gavriș la profurile unor poliţişti. Printre susținători se află atât binecunopscutul Marian Godină, cât și Traian Berbeceanu, polițistul cercetat abuziv, deveniți cu sau fără voia lor vectori de opinie.

Conform paginii de facebook a lui Godină, apelul este pentru toţi colegii săi care indiferent de numărul de miniştri care se schimbă în funcţie "tot poliţişti veţi fi":

"Dragi colegi, polițiști,

Mă bucură enorm încrederea pe care mi-o arătați, trimițându-mi sute de mesaje în care mă îndemnați sau mă întrebați ce putem face pentru șeful Servicului Omoruri. Așa cum v-am mai spus, eu nu sunt lider de sindicat și nici nu îmi doresc să fiu, dar se pare că notorietatea vine la pachet cu o responabilitate de care mi-ar fi jenă să fug. Așa că voi face tot ce ține de mine pentru susținerea șefului Serviciului Omoruri, un om pe care cineva dorește să îl demită, din motive pe care le știm cu toții. Și-a permis să vorbească.

"Decapitarea" acestuia ar însemna "decapitarea" oricui îsi permite să iasă din rând, așa cum se întâmpla în vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie să permitem asta.

În primul rând trebuie să rămânem calmi și, cel mai important, să acționăm LEGAL, încadrându-ne perfect în regulamentele și statutul pe care le avem. Cel mai important e să vorbim liber, să ne arătăm revolta și să demonstrăm că nu mai suntem vechii obedienți cu "am înțeles, să trăiți!". Un polițist care poartă armă, nu poate cunoaște cuvântul "teamă", mai ales teama de a vorbi. 

Un prim semnal pentru cei care cred că sunt la conducerea unei turme de oi, ar fi acela de a vedea că suntem foarte mulți care îl susțin pe dl Radu Gavriș.

Vă invit pe toți, chiar și cei care nu sunt polițiști, să ne punem poza de profil a domnului comisar Gavriș.
Și în caz că nu știați, vă spun eu acum: veți mai schimba poate zeci de miniștri de interne, și voi tot polițiști veți fi! Uniți suntem puternici, dezbinați suntem neica-nimeni!" a scris Marian Godină.

La rândul său, Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a postat şi el un mesaj de susţinere:

"Am ales să îmi exprim susținerea pentru un polițist de excepție, pentru un profesionist desăvârșit!
Am ales să îmi exprim dezacordul față de o decizie strâmbă, nesusținută de argumente, fără legatură cu activitatea exemplară a colegului meu!
Vă sunt alături, domnule comisar Radu Gavriș!" este mesajul de pe facebook, o dat[ cu afi;area bannerului mesaj.

Şefului Serviciu Omoruri Radu Gavriș este unul dintre cei mai vocali contestatari ai modificărilor Codurilor Penale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel