Godină, RĂZBOI cu Academia de Poliție. "Sper să nu vă jucați cu focul"

Marian Godină continuă războiul cu Academia de Poliție după scandalul cu grilele greșite.

"Purtătorul de cuvânt al Academiei de Politie posta aseară pe grupul de admitere că i s-a adus la cunoștință de către un profesor de istorie că două grile au fost greșite și că această problemă se va remedia. Azi revine și declară că acea Comisie de Admitere a hotărât că doar o grilă este greșită. Deci ori profa de istorie nu știe istorie, ori Comisia, ori întrebarea e atât de ambiguă încât a trebuit să dea cu banul. În niciuna dintre variante, candidatii nu au nicio vină. Tot purtatorul de cuvânt declară că ieri și azi noapte au fost recorectate lucrarile după noua grilă. Se pune întrebarea: dacă nu au fost în stare să facă asta ziua, cu martori la vedere, de ce aș crede că sunt în stare să facă asta noaptea, fără martori? Ar fi amuzant să ni se spună să avem încredere în ei.

Ba mai mult, adineauri primesc acest mesaj.

Domnilor, vă spun serios, ce faceti prin această recorectare fără martori, se numește circ și e contrar regulamentului. Sper să nu vă jucati cu focul.

Eu vă reamintesc că sunt pregătit să merg până în pânzele albe. Cel mai mare câștig al meu va fi că anul viitor sunt convins că veți face acele subiecte cu ochii în patru. Pentru că la voi numai cu scandal se schimbă lucrurile.

Așa ați greșit și anul trecut și anul ăsta ați făcut la fel, pentru că nimeni nu a făcut nimic. Anul ăsta îmi voi asuma eu treaba asta. Spor la recorectat! Sau ați terminat de azi noapte?", a scris Marian Godină pe Facebook.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel