Godină: Li s-a băgat în cap prosteala aia cu nota 10

Miercuri, 9 august, Marian Godină a povestit o întâmplare care a avut loc când era "elev al şcolii de poliţie".

"Când eram elev al școlii de poliție am făcut practica la o secție de poliție din Brașov. Cam tot stagiul de practică mi l-am petrecut fiind pus de agenții vechi să le numerotez agendele de serviciu, să duc citații sau ordine de încorporare în armată. Cam așa ar fi trebuit să învăț eu meseria de poliție. La sfârșitul stagiului fiecare elev primea o notă. Când mi-am auzit nota m-am aprins pe loc, deși eram pe atunci un copil. Nota 9.

-Păi de ce am 9?
-Da bravo mă, doar nu ai vrea 10? Ce ai făcut ca să ai 10?
-Dar ce trebuia să fac și nu am făcut ca să iau 9?

Și uite așa, pentru că nu m-am lăsat, am plecat inapoi la școală cu nota 10 pe stagiul de practică. Acolo majoritatea elevilor veniseră cu note de 9 și m-au întrebat de ce eu aveam 10, ce făcusem. Deci lor li se băgaseră deja în cap prosteala aia cu nota 10 și chiar și-o însușiseră. Eu nu. Și pe atunci nu mă știa nimeni, abia aveam 18 ani și eram un mucos. Dar un mucos care deschidea gura când i se făcea o nedreptate. Știam clar că nota aia nu îmi va aduce nimic. 9 sau 10 era exact același lucru, nu îmi influența viitorul cu nimic.

La fel cum nici punctul în plus pe care l-am luat azi la istorie nu îmi va schimba situația cu nimic. Nici măcar nu speram asta și nici nu era ăsta scopul. Scopul era să se tragă un semnal că lucrurile nu sunt în regulă. Sunt curios dacă la anul vor mai greși. Eu zic că nu", este mesajul publicat de Godină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel