Godină îi apără pe ”oamenii legii” implicați în conflictul de la Costinești: ”Mai dăduseră ceva lupte și înainte”

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Marian Godină le ia apărarea polițiștilor după bătaia de pe plaja din Costinești.

Godină explică de ce nu mai vrea să meargă pe litoralul românesc și acest lucru nu are legătură doar cu prețurile foarte mari pe care le au cei din domeniul ospitalității, cât mai ales cu nivelul de educație al românilor care merg la mare.

Iar asta în contextul în care în ultimele au fost evenimente ce ar trebui să ne pună pe toți pe gânduri, știut fiind că în vacanță mergi pentru a te relaxa, dar mai ales să te întorci cu bine acasă.

Dacă la Eforie Nord, turiștii s-au luat la bătaie cu salvamarii, pentru că nu au fost lăsați să intre în marea agitată, care deja a luat câteva vieți, în numai două zile, la Costinești, mai mulți bărbați s-au încăierat pe plajă de a fost necesară intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a aplana conflictul.

Citește și: Bătaie pe plajă la Costinești, în ultima zi a minivacanței de Sfânta Maria. Bărbații recalcitranți au luat la pumni și polițiștii / video

”A se observa că jandarmul avea deja tricoul rupt, semn că se mai dăduseră ceva lupte și înainte.

Ușor de judecat gestul jandarmului privind imaginile de acasă din fotoliu, mult mai greu de pus în locul lui”, a scris Marian Godină pe contul săi de Facebook.

De altfel, acesta a ținut să sublinieze care este motivul pentru care preferă să meargă la marea din străinătate, chiar dacă și pe acolo se întâlnește cu turiști români, pe care îi recunoaște după papuci.

”Ce pot spune e că unul dintre motivele pentru care evit litoralul românesc sunt cocalarii infecți în căutare de scandal”, a mai scris Godină.

De altfel, unul dintre internauți a reacționat la postarea de apărare a oamenilor legii, însă nu cum poate și-ar fi dorit Godină.

”Am apreciat enorm contribuția ta constantă la îmbunătățirea imaginii politiei și jandarmeriei române, dar după episodul Recorder astăzi este a doua oară când constat că te devalorizezi cu riscul asumat de a cădea într-un derizoriu și un penibil greu de egalat!

Că sunt bețivi infecți cu două clase este de necontestat, dar să susții că atitudinea jandarmilor este ok, este rupt din altă lume!

Apropo de rupt, tot ce vedem noi este că prima palmă și primul pumn le aplică smardoiul tău înfumurat ce mestecă gumă flegmatic! Probabil așa vă învață la școala aia fancy a voastră”, a comentat unul dintre urmăritorii lui Godină.

Citește și: Godină a dat de români la plajă în afara țării și... râde de ei. Îi recunoaște după șlapi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel