Godină - Herjeu, replici acide. Ce a urmat pe Facebook

Rodica Mitu / 04 ian 2019 / 11:42 Salveaza PDF Comentarii
Radu Herjeu
Descriere foto: Radu Herjeu

Schimbul de replici dintre Radu Herjeu și Marian Godină continuă.

Radu Herjeu, membru CNA, l-a acuzat pe Marian Godină de ipocrizie, într-o postare pe contul de Facebook, după ce acesta din urmă a fost surprins de radar cu 113 kilometri pe oră în localitate. Godină a replicat printr-un articol pe blogul său, în care l-a criticat pe Herjeu.

VEZI ȘI: Godină - Herjeu, război pe Facebook. "Înjurături și amenințări"

Herjeu, mesaj nou

 

„Am înțeles că, dacă spun că e ipocrit un polițist care ia amenzi de circulație, dar dă lecții pe internet altora, sunt vândut ciumei roșii, Rusiei, plătit de o televiziune etc. Și, în general, am cearcăne și n-am făcut nimic în viață! Am mai aflat că există un număr infinit de înjurături scabroase emise de indivizi și individe din elita intelectuală, care au la poza de profil copilași de 2-3 ani și, evident, donează pentru cauze nobile.

Mi-am reamintit că facultățile și masteratele și doctoratele și locurile de muncă fițoase sau din străinătate nu pot ascunde mizeria interioară și lipsa completă de educație și decență. Am mai aflat că argumentul într-o "dispută" e numărul de followerși, de parcă cele mai multe muște n-ar ști întotdeauna unde să se adune!

Mi s-a mai spus că, dacă șterg înjurăturile birjărești și acuzațiile că sunt sluga nu știu cui, de fapt nu sunt democrat și nu suport opiniile contrare, deci sunt un om slab și fricos. Și mi-am dat seama că, dacă vreodată legionarismul va reînvia în țara asta, religios sau nu, va avea o mulțime de adepți!”, a scris Radu Herjeu pe contul de Facebook. 

„PS. Și am aflat că sunt specimene care-ți trimit cerere de prietenie doar ca să te poată înjura apoi. Nu, nu le-am răspuns, deci m-au înjurat în mesaj privat”, a adăugat acesta.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82