EXCLUSIV  GLONȚ de ARGINT pentru Trump în lupta cu Biden. Iulian Chifu, declarația momentului înainte de 3 noiembrie

Donald Trump
Donald Trump

Analistul politic Iulian Chifu a vorbit, la DC News, despre campania din Statele Unite ale Americii, în contextul alegerilor prezidențiale programate pe data de 3 noiembrie 2020. 

Iulian Chifu a analizat confruntarea dintre președintele în exercițiu, republicanul Donald Trump, și democratul Joe Biden, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama.

Iulian Chifu a fost întrebat despre prestația lui Joe Biden de la ultima dezbatere cu Donald Trump și scandalul cu „închiderea industriei petroliere”, în contextul în care poate fi un „glonț de argint” pentru Donald Trump.

„Eu am presupus acest lucru, după ce am urmărit dezbaterea. Însă cred că, în momentul de față, lucrurile sunt depășite. Dacă campania republicană ar fi mizat pe acest lucru și ar fi exacerbat tema, sigur că putea fi un game changer. Însă, în afară de acea declarație de la finalul dezbaterii, în urma unei întrebări care a fost pusă de Donald Trump cu intenție: închizi industria petrolieră? - Biden a spus nu, facem o transformare a industriei, dar, da, o să o închidem că poluează. După acest moment, campania republicană a încercat să pună foartă multă publicitate în acest sens, iar campania democrată a venit să dea explicații, nuanțări, inclusiv Biden a reviziut, a spus că e vorba despre o transformare, nu se închide până în 2050, de fapt asta e gândire de tip european”, a explicat Iulian Chifu. 

Trump vs. Biden - Bătălia pentru Casa Albă. Iulian Chifu, analiză la DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel