Global Village, invitație la ocolul lumii în 0 kilometri

Global_Village
Global_Village

IRIS TITAN Shopping Center va găzdui, duminică, 15 iulie, cea de-a doua ediție din acest an a ”Global Village”, organizat de către AIESEC Bucureşti. La evenimentul care reuneşte peste 20 de naţionalităţi în acelaşi loc sunt așteptate, în intervalul orar 11.00-19.00, persoane de orice vârstă, dornice de a petrece o zi Urmând succesul ediţiei din martie, şi în luna iulie, ”Global Village” va crea un cadru de învăţare non-formală despre diversitatea şi toleranţa culturală, unde diverse naționalități, printre care China, Kazakstan, Marea Britanie, Egipt, Olanda, Canada, Pakistan, Ucraina, Mexic vor fi prezente prin dansuri, degustări de mâncare, nunţi specifice şi desigur standuri special amenajate, bogate în obiecte tradiţionale alături de câte un reprezentant al ţării respective bucuros să îşi prezinte cultura sa şi să răspundă tuturor întrebărilor.

Totodată, membrii AIESEC Bucureşti vor fi prezenţi pentru a facilita comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal pentru a fi curios să afli lucruri interesante, de a participa la diverse tombole şi concursuri cu premii, de a te delecta cu momente artistice inedite şi surprize pe tot parcursul zilei.

Această a doua ediție din 2012 a “Global Village” va oferi, în plus, tinerilor din patru centre sociale ocazia de a trăi ceva inedit şi de a-şi creşte încrederea de sine. În calitate de participanţi ai proiectului C.H.A.N.G.E., 120 de copii cu vârstele cuprinse între 4 şi 18 ani vor pregăti un moment artistic inedit şi vor crea obiecte cu imaginaţie şi măiestrie. Aceste obiecte vor fi disponibile pentru a fi achiziţionate la Global Village, toate vânzările constituind un fond pentru a susţine dezvoltarea continuă a acestor copii. Mai multe informaţii despre Global Village şi proiectul C.H.A.N.G.E. www.aiesecbucharest.ro si [email protected].

Prezentă în 110 ţări şi teritorii, cu o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, care oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare integrală bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de schimb de experienţă internaţională, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional.

În România, AIESEC și-a început activitatea în urmă cu 21 de ani, în prezent acționând în 15 orașe aflate pe teritoriul țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel