Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, eliminată de suedezii de la Malmö

Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a fost învinsă marți seara, pe teren propriu, de echipa suedeză Malmö FF, în manșa secundă a turului 3 al Ligii Campionilor. Scorul din tur fusese, același, 2-1, astfel că scandinavii s-au calificat în play off-ul competiției, cu scorul general de 4-2.

Scoțienii au început cu Ianis Hagi pe bancă și, în minutul 19, au deschis scorul prin Morelos, care a fructificat centrarea lui Kent și a trimis cu capul în poarta lui Dahlin (1-0, min. 19).

Echilibrul mecului părea să se fi rupt chiar înainte de pauză, când nigerianul Innocent Bonke, de la Malmö, a primit două cartonașe galbene, în interval de 5 minute, lăsându-i pe suedezi în 10 jucători.

Croatul Antonio-Mirko Colak, de la oaspeți, a devenit eroul meciului pentru suedezi, marcând dubla, în minutele 53 și 58, cu care Malmö a preluat, surprinzător, conducerea.

Vezi și: Rivaldo explică de ce Ianis Hagi nu e încă titular la Rangers 

Introducerea lui Hagi în minutul 70 a revitalizat puțin ofensiva gazdelor, românul șutând puțin peste poartă în minutul 90, la penultima mare ocazie a scoțienilor.

În al 5-lea minut suplimentar, Fashion Sakala ar fi putut salva măcar un egal pentru echipa sa, execuția sa trecând foarte aproape de bara din dreapta.

S-a încheiat 1-2 și 2-4 la general, trupa lui Steven Gerrard fiind eliminată din preliminariile UEFA Champions League, urmând să se lupte pentru un loc în Europa League.

De cealaltă parte, Malmö va întîlni în ultimul tur, al play off-ului formația bulgară Ludogoret, care a trecut de Olympiakos, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel