Giurgiu, Nicolae Barbu: Prima grădiniță din fonduri locale

Bogdan Cotigă / 08 aug 2018 / 17:38 Salveaza PDF Comentarii

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri pentru AGERPRES că a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea primei grădiniţe din oraş ce va fi ridicată cu fonduri asigurate în totalitate de municipalitate.

'În municipiul Giurgiu avem şase grădiniţe cu program normal şi patru grădiniţe cu program prelungit sau creşă, iar această grădiniţă a cărei construcţie demarează acum şi pentru care am semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor este prima grădiniţă din oraş care va fi construită de la zero de municipalitate şi pentru care fondurile sunt asigurare în totalitate de la bugetul local', a declarat Nicolae Barbu.

Locuri pentru 140 de copii

El spune că noua grădiniţă va fi construită în cartierul Negru Vodă ca urmare a numărului mare de cereri de înscriere înregistrate în această zonă a oraşului. Grădiniţa cu program prelungit va putea primi un număr de 140 de copii şi va avea toate grupele de preşcolari de la cei de creşă până la grupa mare. Cei mici vor beneficia de dormitoare, săli de mese, locuri de joacă. Grădiniţa va avea şi spălătorie. Termenul de realizare a celei mai noi grădiniţe din oraş este de 15 luni, iar fondurile necesare construirii acesteia se ridică la 3,3 milioane de lei. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28