ALERTA la Giurgiu: Coadă de tiruri. Cât timp aştepţi

Coada de camioane care aşteaptă, miercuri dimineaţa, să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a ajuns la aproximativ zece kilometri.

Şoferii nervoşi, aflaţi pe DN5, au claxonat în toiul nopţii, locuitorii din zonă fiind afectaţi de sunetele asurzitoare.  Miercuri dimineaţa, coada s-a întins pe o lungime de peste 10 kilometri, timpul de aşteptare fiind de aproximativ 40 de minute, conform ITPF Giurgiu.

"Aproape de mijlocul săptămânii, ajung la PTF Giurgiu pentru a ieşi din ţară foarte multe camioane din vestul ţării dar şi de pe alte rute. Acest lucru, cumulat cu faptul că vinieta de călătorie pe drumurile din Bulgaria se poate achiziţiona doar de la ghişeul din punctul de frontieră, iar camioanele trebuie cântărite duce la formarea cozilor. Azi noapte (marţi spre miercuri-n.r.) au fost foarte multe camioane şi acum (miercuri dimineaţa -n.r.) coada ajunge până în dreptul localităţii Remuş (localitate învecinată cu municipiului Giurgiu, situată la aproximativ cinci kilometri de oraş-n.r.). Noi lucrăm la foc continuu, am suplimentat personalul acolo unde este necesar, avem deschise toate cele trei artere de trafic şi controlul la frontieră se efectuează fără probleme, dar vin multe camioane şi timpul de aşteptare pentru cei ajunşi la controlul de frontieră este de aproximativ 40 de minute", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuţ Cazacu.

Conform acestuia, în ultimele 24 de ore, au ieşit din România prin PTF Giurgiu, un număr de 25 de autocare, aproximativ 350 de autoturisme, peste 780 de camioane, 230 de microbuze, aproximativ 2.500 de persoane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel