Giurgiu: Bulgar cercetat după ce a încercat să intre în România cu ţigări în plafonul şi pereţii unui microbuz

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit ascunse în plafonul şi pereţii interiori ai unui microbuz 2.026 pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

'Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse accizabile. Astfel, a fost selectat pentru control un microbuz condus de un cetăţean bulgar în vârstă 34 de ani. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport au descoperit în plafonul şi pereţii interiori ai acestuia cantitatea de 2.026 pachete de ţigări.

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat ţigările din Bulgaria şi intenţiona să le transporte în Germania, pentru a le comercializa', se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu. Marfa, în valoare de 34.442 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a zece mii de ţigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel