Giurgiu: Arestat după ce a fost prins că vindea droguri

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat dintr-o comună din Giurgiu a fost reținut pentru că vindea droguri precum canabis, ecstasy şi cocaină. 

Un bărbat din comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu, a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia că a vândut unor tineri din zonă mai multe tipuri de droguri, respectiv canabis, ecstasy şi cocaină.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul a comercializat zilnic, direct de la locuinţa sa, droguri de risc şi de mare risc (canabis, ecstasy, cocaină) tinerilor cu vârste cuprinse între 17 - 25 de ani, din localitatea Buturugeni, dar şi în zonele limitrofe acesteia.

Marţi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Giurgiu, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, situată pe raza localităţii Buturugeni.

Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului

În locuinţa acestuia au fost găsite 337 comprimate de ecstasy, 72 grame de cannabis, 14 grame de cocaină, precum şi suma de 11.690 lei şi 220 euro.

Inculpatul a fost prezentat miercuri Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, însă un judecător a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, acţiunea fiind efectuată cu sprijinul jandarmilor din Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel