Giurgiu: Poliţiştii caută o minoră în vârstă de 17 ani, dată dispărută de familie

O minoră în vârstă de 17 ani din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, este căutată de poliţişti după ce a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu o zi şi nu a mai revenit. 

'Luni, 4 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ghimpaţi au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, Adrian Daniela Soare, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Fata are înălţimea de 1,70 metri, o greutate de 70 de kilograme, păr negru, drept, strâns la spate, faţă rotundă, ochi căprui, nas drept de mărime mijlocie, gura normală, buze de grosime medie, dentiţie albă completă.

Prezintă o aluniţă pe spate, sub nivelul gâtului şi are în urechea stângă patru orificii pentru cercei', se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu. La data plecării minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde închis, cu buzunare laterale inferioare, pantaloni tip blue-jeans de culoare deschisă, adidaşi de culoare roz din material sintetic şi şosete albe. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel