Giurgiu: Femeie din Bulgaria depistată la frontieră cu pachete cu ţigări ascunse în trei maşini

O femeie în vârstă de 41 de ani din Bulgaria este cercetată de poliţiştii de frontieră după ce a încercat să introducă în România peste două mii de pachete cu ţigări ascunse în trei maşini bulgăreşti.

'În zona adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au fost selectate pentru control trei autovehicule înmatriculate în Bulgaria, conduse de trei cetăţeni bulgari. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagajele şoferilor, 2.199 de pachete cu ţigări, diferite mărci, toate având aplicate timbru fiscal bulgăresc. La cercetări a fost stabilit faptul că ţigările aparţin unei persoane de sex feminin care călătorea ca pasager într-unul din cele trei autovehicule', se arată într-un comunicat de presă emis joi de ITPF Giurgiu.

Persoana în cauză este cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani şi a declarat că a cumpărat ţigările din Bulgaria şi urma să le transporte în Germania pentru a le oferi unor cunoştinţe. Ţigările, în valoare de 39.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a zece mii de ţigări', faptă prevăzută de Legea 227/2015, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel