Giurgiu: Bărbat arestat preventiv după ce fost prins transportând ţigări fără timbru fiscal

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost arestat preventiv şi autoturismul pe care îl conducea a fost confiscat după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce transporta ţigări fără timbru fiscal. 

'În baza unor informaţii, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călugăreni au depistat în trafic, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 411, în comuna Singureni, judeţul Giurgiu, în portbagajul căruia au fost găsite 380 de pachete de ţigări fără timbru fiscal, deţinute în vederea comercializării.

De asemenea, asupra bărbatului a fost identificată suma de 2.290 de lei, fiind susceptibilă a proveni din comiterea infracţiunii. Cu această ocazie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Giurgiu au ridicat cele 380 pachete de ţigarete, în valoare aproximativă de 3.610 lei, dar şi suma de 2.290 lei găsită asupra sa, iar autoturismul folosit la săvârşirea infracţiunii, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor', se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

Astfel, bărbatul în cauză a fost prezentat miercuri Judecătoriei Giurgiu, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel