Giovanni Becali ar putea fi ELIBERAT

Giovanni Becali ar putea fi eliberat condiționat, informează Antena 3.

Magistraţii Judecătoriei Slobozia au admis luni, 5 martie, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul impresar Ioan Becali. Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Potrivit deciziei Judecătoriei Slobozia, instanţa 'dispune liberarea condiţionată a petentului-condamnat Becali Ioan, deţinut în Penitenciarul Slobozia, pentru restul rămas neexecutat din executarea pedepsei de 7 ani şi patru luni de închisoare, aplicată prin sentinţa penală pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti'.

[citeste si]

Amintim că fostul impresar a fost încarcerat cu doar două săptămâni în urmă, pe 20 februarie 2018, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) l-a condamnat definitiv în dosarul mitei pe care a dat-o fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a-l achita în dosarul Transferurilor.

Fratele său, Victor Becali, a primit, în acelaşi dosar, 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare.

Instanţa supremă a respins apelurile celor doi, fiind menţinute pedepsele date în noiembrie 2016 de Curtea de Apel Bucureşti. În acelaşi dosar, Cristian Borcea, fost preşedinte executiv al clubului de fotbal Dinamo, a fost achitat. Iniţial, Borcea primise la Curtea de Apel Bucureşti o pedeapsă de 7 ani şi 10 luni închisoare. El se află în prezent la Penitenciarul Jilava, unde execută o condamnare de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal. Fosta judecătoare Geanina Terceanu a fost condamnată la 7 ani, de la aceasta fiind confiscată şi suma de 185.000 euro, banii reprezentând mita primită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel