Giorgiana Hossu, şeful interimar al DIICOT, discuţii cu avocaţii din cazul Caracal

Procurorul-şef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, a luat o decizie în ceea ce-i priveşte pe avocaţii din cazul Caracal. 

Giorgiana Hossu, procurorul şef interimar al DIICOT, ar fi luat decizia de a-i primi pe avocaţii din cazul Caracal în biroul său, pentru discuţii, anunţă România TV. Reamintim că trei avocaţi, printre care şi cel al familiei Melencu se află, luni, la DIICOT, acolo unde au venit pentru a solicita informaţii despre dosarul instrumentat de către instituţie. 

Noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a declarat, luni, la sediul DIICOT, că în dosar nu sunt probe despre cazul răpirii Luizei, nici măcar cele au apărut în spațiul public. „A existat o tânără pe nume Luiza. Atâta tot. Nu sunt probe”, spune avocatul. Avocatul Carmen Obârșanu, care reprezintă familia Melencu în cazul dispariției Luizei, fata care a fost luată la ocazie în Caracal și despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, a declarat, luni, la DIICOT că după ce a văzut dosarul și-a dat seama că probele sunt „apă sfințită”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel