Ginecologul de la Spitalul Judeţean Tulcea prins în flagrant când lua mită, REȚINUT

Medicul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă prins în flagrant marţi în timp ce primea mită a fost reţinut 24 de ore pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea publicat pe site-ul instituţiei. 

Probele administrate de procurori arată că în perioada 9 iulie-15 octombrie, medicul, în vârstă de 49 de ani, a pretins şi a primit sumele de 400 şi, respectiv, 300 de lei în schimbul acordării asistenţei medicale unor persoane care nu aveau calitatea de asigurat în sistemul naţional de asigurări de sănătate.

Ofiţerii DGA Tulcea, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului Tribunalului Tulcea, au prins în flagrant, marţi, un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă în timp ce primea mită suma de 300 lei pentru servicii medicale şi analize pentru persoane neasigurate în sistemul de sănătate publică.

Potrivit unor surse judiciare, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro şi peste 2.500 de lei, asupra cărora există bănuiala că ar proveni din fapte de corupţie. În cauză, ofiţerii DGA s-au autosesizat prin observarea unor informaţii din mediul online - o pagină de Facebook a unor mame din judeţ, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel