Gimnasta Simone Biles, logodnă cu un jucător de fotbal american

Simone Biles, cerută de soție (Twitter)
Simone Biles, cerută de soție (Twitter)

Multipla campioană olimpică, Simone Biles, a fost cerută de soție de Jonathan Owens, jucător de fotbal american al echipei Houston Texans. 

Gimnasta Simone Biles, multiplă campioană olimpică, s-a logodit cu Jonathan Owens, un jucător de fotbal american, ce evoluează la echipa Houston Texans din NFL, relatează Agerpres.

”M-am trezit logodită. Abia aştept să fiu cu tine pentru totdeauna, eşti tot ce am visat şi mai mult. Hai să ne căsătorim!”, a scris Biles pe contul ei de Twitter, unde a postat câteva fotografii cu momentul cererii.

Simone Biles, în vârstă de 24 ani, a cucerit cinci medalii la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) - patru de aur şi una de bronz - şi alte două la JO de la Tokyo: una de argint şi alta bronz.

La Olimpiada din Japonia, din vara trecută, Simone Biles s-a retras în timpul finalei pe echipe, în care a evoluat doar la sărituri, după ce a suferit un episod de deconectare între minte şi sport, cunoscut în gimnastică drept ”twisties”.

După ce a ratat finalele individuale la sol, sărituri şi paralelele, desfăşurate în zilele următoare la JO 2020, campioana americană a participat a la concursul de la bârnă, cu un exerciţiu modificat, cu care a cucerit medalia de bronz.

Simone Biles: ”Am ADHD și nu mi-e rușine”

Campioana a susținut la momentul retragerii de la Tokyo că problemele sale sunt mai mult de ordin psihic, decât fizic, acestea datorându-se afecțiunii de care suferă de mai multă vreme, ADHD, o tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate. Mai mult decât atât, sportiva nu a ascuns acest lucru, în 2016 a fost depistată pozitiv la Ritalin, un medicament menit să sporească puterea de concentrare, fiind de asemenea și un stimulent general. ”Am ADHD și nu mi-e rușine de acest lucru. Nici nu mi-e teamă să dezvălui acest lucru”, a fost reacția lui Simone Biles, în 2016.

Ea a primit o scutire la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 ”pentru folosirea medicamentelor în scopuri terapeutice”, ceea ce i-a permis să se trateze în timpul competiției. Însă, legile din Japonia interzic introducerea unor astfel de medicamente în țară. ”Este vorba de Adderall, un medicament standard folosit pentru simptomele ADHD în Statele Unite. Dacă aduci acest medicament, riști arestarea și condamnarea la închisoare. Ritalin este prescris în Japonia, dar doar pentru tulburările de somn”, se specifică pe un site de specialitate din Japonia, citat de Digisport.

Vezi și: Ce este dopingul și de ce a picat Kamila Valieva testul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel