Gigi Nețoiu, în apărarea Gabrielei Firea. Victor Ponta minte

Gigi Nețoiu afirmă că în cazul scandalului  declanșat în urma botezului nepoatei lui Gabriel Oprea de la restaurantul Doi cocoși, Victor Ponta a mințit.

Victor Ponta a acuzat-o pe Gabriela Firea că aceasta a fost cea care a venit în timp ce se afla la restaurantul "Doi Cocoși", când se afla la botezul  nepoatei lui Gabriel Oprea. Gigi Nețoiu, fost deputat UNPR, susține că Victor Ponta minte, el fiind cei care i-a invitat pe Gabriela Firea și Florentin Pandele la masă, dar în altă locație față de evenimentul unde se afla și Victor Ponta. 

Iată ce scrie Gigi Nețoiu: 

"In legatura cu afirmatiile transmise pubic de catre Dl Victor Ponta, fac urmatoarele precizari : Eu sunt cel care a invitat la masa intr-o duminica la pranz familia Gabriela Firea si Florentin Pandele, la Restaurantul Doi Cocosi.

In trecerea spre salonul rezervat, am trecut cu totii pe langa sala mare unde avea loc botezul nepoatei Domnului Gabriel Oprea. Ne-am salutat cu o parte din persoanele invitate la botez, caci asa este civilizat, deci inclusiv cu Victor Ponta.

Vezi si: Ponta, război cu Firea. Replică la România TV

Doamna Firea nu a luat loc la masa din sala unde era organizat botezul, nu a mancat acolo, nu a dansat, nu a mai socializat cu altcineva. Impreuna cu sotia mea si copiii, au stat intr-o cu totul alta incapere. Sunt surprins ca Dl Ponta face astfel de afirmatii si ca ne taraste pe toti intr-o rafuiala personala. Daca este sa minta cineva, aceasta nu este doamna Firea.

Cred ca oamenii politici trebuie sa dezbata public idei bune pentru tara si nu sa adreseze jigniri si sa raspandeasca informatii false. Este regretabil ca am ajuns sa ne pierdem vremea cu astfel de explicatii, si ma intreb ce crede dl Ponta ca are de castigat facand afirmatii care pot fi imediat contestate de cei care au fost de fata", susține Gigi Nețoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel