Gigi Dragomir, repus în funcţie la ANRM, de Mihai Fifor

Gigi Dragomir a fost numit preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale de premierul interimar Fifor.

Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicată joi în Monitorul Oficial.

Din 3 ianuarie, atribuţiile preşedintelui ANRM erau exercitate de Sorin Gal, potrivit unei decizii a fostului premier Mihai Tudose.

Gal este director general al Direcţiei generale gestionare, evaluare şi concesionare resurse/rezerve petrol din ANRM. Pe 29 decembrie 2017, Mihai Tudose a decis eliberarea lui Gigi Dragomir din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al ANRM.

Dragomir ocupa această funcţie din 3 octombrie 2017.

[citeste si]

ANRM se ocupă de aprobarea şi emiterea permiselor de prospecţiune, licenţelor de explorare, licenţelor de exploatare, precum şi a permiselor de exploatare. De asemenea, avizează activităţile de explorare şi exploatare a substanţelor minerale utile. Şeful ANRM are acces la datele şi informaţiile cu privire la resursele minerale românesti. În plus, organizează concursuri publice de ofertă pentru concesionarea de activităţi miniere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel