Gigi Becali vrea să-și vândă palatul

Gigi Becali intenţionează să renunţe la palatul din Aleea Alexandru, pe care l-a cumpărat în 2006.

Gigi Becali are mari probleme cu lichidităţile, deşi sezonul trecut a câştigat cu Steaua peste 20 de milioane de euro numai din Liga Campionilor. Mai mulţi fotbalişti s-au plâns de întârzieri salariale şi chiar Gigi Becali a declarat de mai multe ori că nu îl mai interesează performanţele sportive ale Stelei, ci profitul financiar pe care echipa îl poate aduce, informează romaniatv.net.

Pentru a-şi spori lichidităţile, Gigi Becali s-a hotârât să scoată la vânzare palatul din Aleea Alexandru. Ideea i-a venit la sfârşitul anului trecut, iar primul interesat de cumpărarea imobilului s-a arătat fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu. Pe fondul crizei din ultimii ani, valoarea clădirii a scăzut de la 9 milioane euro (7,5 milioane preţul de achiziţie, 1,5 milioane - lucrări de renovare) la 5 milioane, însă Olăroiu are forţa financiară de a o cumpăra, el având un salariu de 4 milioane de euro în Emiratele Arabe Unite.

VEZI ȘI: Gigi Becali, scandal în pușcărie

Surprins de rapiditatea ofertei pe care a primit-o, Gigi Becali i-a spus lui Olăroiu că se mai gândeşte şi a amânat discuţiile pentru vara aceasta. Cosmin Olăroiu a revenit în ţară în urmăp cu două săptămâni şi a fost la închisoare la Gigi Becali, ei discutând şi despre vânzarea palatului din Aleea Alexandru. Nici de această dată negocierile nu s-au finalizat, dar se pare că părţile sunt mai aproape de un acord, suma vehiculată fiind în continuare de 5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel