Gigi Becali - Violeta Vijulie, scandal în direct: Nu-ţi e ruşine?

Mihai Ciobanu / 26 dec 2018 / 17:26 Salveaza PDF Comentarii
Gigi Becali
Gigi Becali

Scandal în direct la România TV, între Gigi Becali şi Violeta Vijulie.

Totul a plecat de la un comentariu făcut de către Violeta Vijulie, cea care a catalogat drept "fanfaronadă" ceea ce a declarat Becali într-un interviu difuzat de către România TV în seara de Crăciun. 

"Vreau să vă întreb, ca să înţeleagă oamenii? Eu am plătit ca să fac interviul, sau m-aţi rugat dumneavoastră? (...) Ce trebuie să spun la emisiune? Vreau să o întreb pe fetiţa de la dumneavoastră de la televizor câţi ani are ea? Câţi ani ai, măi fetiţă? Nu-ţi e ruşine ţie aşa un pic? Ce fanfaronadă? Cum te exprimi aşa? Nu-ţi este puţin ruşine? (...) Cum să zici tu fanfaron? Dar cine-ţi permite ţie, măi fetiţo, să vorbeşti aşa?", a declarat Gigi Becali prin telefon. 

În replică, Violeta Vijulie a declarat: "Eu nu am să răspund la aceste lucruri pentru că nu cred că cineva mi se poate adresa în felul acesta. Eu mi-am spus opinia, aşa cum şi dânsul şi-a spus opinia că vrea să ajungă Dumnezeu eu mi-am spus opinia că este fanfaronadă pentru că trăiesc într-o ţară liberă şi am fost invitată într-o emisiune de la o televiziune pe care o consider liberă."

Spre finalul emisiunii, dialogul dintre cei doi s-a mai liniştit. 

 
Vezi şi: Tablou cu Dragnea, vândut la o licitațe pe Facebook - FOTO

Victor Becali, internat de urgență

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24