Gigi Becali, verificat pentru plagiat. Eliberarea timpurie, incertă

Gigi Becali ar putea să nu beneficieze de reducerea pedepsei, dacă se va constata că lucrarea pe care a scris-o în penitenciar nu este creație proprie, ci un plagiat.

O comisie specială verifică dacă "Muntele Athos, Patria Ortodoxiei", cartea scrisă de Gigi Becali în penitenciar, pentru a vedea dacă nu cumva aceasta este un plagiat. Dacă se va constata plagiatul, opera lui Becali nu va fi luată în considerare pentru reducerea pedepsei, informează fanatik.ro.

Comisia de specialitate s-a autosesizat după ce, în interiorul închisorii, au existat voci că nu toate pasajele din carte i-ar aparţine lui Becali. Dacă se va constata că acesta nu a plagiat, lucrarea scrisă în spatele gratiilor îi va scădea din numărul de zile pe care trebuie să le petreacă în închisoare.

Cartea latifundiarului, tipărită în 9.000 de exemplare, a fost lansată în luna noiembrie. Intitulată "Muntele Athos, Patria Ortodoxiei", volumul are 180 de pagini şi conţine povestiri trăite de latifundiar în pelerinajele de la mânăstirile de pe Muntele Athos.

Becali a informat membrii comisiei care îi analizează lucrarea, că pregătește o a doua carte - de data aceasta despre fotbal.

"El a scris-o. Păi n-a fost pe muntele Athos. N-ați văzut. Ați văzut cartea? Și nu v-a plăcut?", a spus mama latifundiarului, Alexandrina Becali.  

Când jurnaliștii au întrebat-o ce crede despre faptul că se cercetează dacă nu cumva cartea lui Beclai este un plagiat, Alexandrina Becali a replicat: "Eee..., sigur a copiat-o! Lasă că el e mai deștept ca toți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel