Gigi Becali, un adaus de șase luni în urma contopirii pedepselor

Gigi Becali a mai primit, joi, un surplus de șase luni la pedeapsa de trei ani pe care o are de executat. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs.

Procurorul DNA a arătat că Gigi Becali  a comis o pluralitate de infracţiuni, cu grad ridicat de pericol şi în participaţie penală cu un anturaj infracţional, astfel că se impune aplicarea unui spor de pedeapsă de un an.

Procurorul i-a explicat judecătorului Marin Marino Constantin că Becali a săvîrşit fapte grave, iar pentru cele mai grave dintre acestea a primit doar trei ani de închisoare.

Reprezentantul DNA a mai arătat că faptele finanţatorului Stelei au avut un grad ridicat de pericol şi au fost comise de acesta alături de un anturaj infracţional.

 Procurorul a explicat că perioada infracţională a lui Gigi Becali este una lungă, respectiv din 1995 până în 2002, după care a fost reluată în 2006 şi a continuat până în 2009, ceea ce denotă "orientarea sa ca persoană ce sfidează cadrul legal".

 Potrivit procurorului, activitatea infracţională a lui Becali are periodicitate şi ritmicitate, iar în acest context el ar trebui să petreacă mai mult timp în detenţie.

 De celalaltă parte, avocaţii finanţatorului Stelei au arătat că acesta a plătit integral prejudiciul din dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, precum şi cheltuielile de judecată din acel caz.

 Totodată, avocaţii au depus înscrisuri din care rezultă actele de binefacere şi donaţiile făcute de-a lungul anilor de Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel