Gigi Becali: Syda, un maimuțoi...

[] []

02 ian 2019 / 09:35
Salveaza PDF Comentarii
Gigi Becali: Pe Syda îl bat cu o mână
Descriere foto: Gigi Becali: Pe Syda îl bat cu o mână

Gigi Becali  a făcut lumină în scandalul în care a fost implicat  cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, în Poiana Brașov în Ajunul Anului Nou.

"Eu îl bat cu o mână pe Syda, nu-mi trebuie două mâini. Dacă vreau îl bat chiar cu mâna lui", a declarat Gigi Becali într0o intervenție la România TV.

"După acest incident, Syda a și plecat și i-am dat și interzis să mai stea în Poiană. I-am zis: În Poiană nu mai stai. A și plecat și n-a mai venit nici să facă Revelionul la Teleferic. 

Nu mai zic de Syda, un maimuțoi, mă bătea pe mine. Nu am avut niciun bodyguard".

Întrebat de la ce a pornit scandalul, Becali a declarat că este așa cum s-a spus în media: "i-am spus în glumă că Băsescu nu a dat grațierea, nu a dat amnistia. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Asta a fost tot.

Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a for norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu  poți lovi un om care stă pe scaun", a mai declarat Gigi Becali. 

Vezi si: Gigi Becali, scandal cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24