Gigi Becali, sunat de ministrul Nicolae Bănicioiu. Ce au vorbit

Gigi Becali a declarat, la România TV, că a fost sunat duminică de ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu care i-a spus că este "posibil ca săptămâna care vine să li se termine banii".

Într-o intervenţie la România TV, latifundiarul din Pipera a mărturisit că este dispus să achite cheltuielile pentru tratament şi transport pentru toţi răniţii. 

"Am vorbit cu domnul ministru (Nicolae Bănicioiu n.r.) şi mi-a spus: "Domnul Becali dacă o să avem nevoie o să apelăm la dvs."...că e posibil să se termine banii din cont, nu ştiu ce cont. Şi i-am spus: "Dacă aveţi nevoie, mâine dimineaţă, vă pun un milion, două în cont". A zis că nu au nevoie acum, dar e posibil ca săptămâna care vine să li se termine banii şi să apeleze la anumite resurse. I-am spus: "Oricâţi bani este nevoie, eu plătesc". Cu domnul ministru am avut o discuţie la Palat acum două seri şi o discuţie la telefon acum o jumătate de oră. M-a sunat azi (duminică n.r.)şi mi-a spus asa: "Eu nu am spus că nu avem nevoie"... "Păi mi-aţi spus că aveţi tot ce trebuie"... "Am spus că avem tot ce ne trebuie acum, dar nu că nu avem nevoie"... "Aveţi nevoie? Păi dacă aveţi nevoie, spuneţi, şi plătesc". Voi vreţi să şi plătesc şi să nu se ştie că Becali a plătit. Spuneţi şi cu asta basta, să salvăm oamenii dacă e", a declarat Gigi Becali.

[citeste si]

Mai mult, omul de afaceri a precizat că vrea să construiască şi "un spital de mare anvergură". Becali a spus că a vorbit şi s-a consultat şi cu omul de afaceri Ion Ţiriac despre acest proiect, scrie România tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel