Gigi Becali spune că îi era teamă de Traian Băsescu

După ce s-a mai ales cu un dosar penal la DNA, lui Gigi Becali i-a revenit memoria în procesul cu Puiu Popoviciu. Înainte de a intra, joi. la Curtea de Apel Bucureşti, pentru reaudiere  în acest dosar, omul de afaceri a spus că îşi va menţine denunţul făcut în urmă cu 10 ani şi o să declare tot ce ştie în faţa judecătorilor.

"Am citit declaraţiile de două-trei ori şi mi-am adus aminte. (...) Pentru cei care se aşteptau ca Gigi Becali să ajungă iar la puşcărie, le spun doar atât: pofta-n cui!", a declarat Gigi Becali înainte să intre la audieri, citează România TV.

"Declaraţia scrisă şi semnată de mine la data de 14 iunie 2006 o menţin în totalitate, e scrisă de mine cu mâna mea. Nu mai ştiu nimic nou. Tot timpul în viaţa mea am făcut totul numai cu bună-credinţă, eu minciună nu am zis niciodată. Eu am spus opinia mea, oricine poate să îşi dea cu părerea, terenul există, nu a plecat de la locul lui, puteţi să puneţi experţi care să-l evalueze. Ultimele două declaraţii date în faţa Curţii de Apel Bucureşti, adică aia din puşcărie, când eram în puşcărie, din 27 octombrie 2015 (în plus, atunci era Băsescu preşedinte şi îmi era frică) şi cea din 15 februarie 2016 nu mai le menţin, pentru că nu citisem şi nici doamna procuror nu a fost profesionistă, nu mi-a citit-o şi nici dumneavoastră, domnule preşedinte, nu mi-aţi zis. Puteaţi să-mi ziceţi: "Bă, Becali, ia uite ce ai scris tu aici!", a declarat Gigi Becali în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti.

Întrebat la ieşire dacă i-a fost frică de Traian Băsescu, Gigi Becali a spus: "Asta nu a fost glumă, veneam din pușcărie, îmi era teamă. Dacă mă apuc acum... vă voi spune odată, nu acum, că mi-e frică, încă are putere!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel