Gigi Becali și Adrian Porumboiu, reținuți de polițiști. Cine sunt cei care poartă numele celebrilor oameni de afaceri

Gigi Becali și Adrian Porumboiu, reținuți de polițiști. Cine sunt cei care poartă numele oamenilor de afaceri   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Gigi Becali și Adrian Porumboiu, reținuți de polițiști. Cine sunt cei care poartă numele oamenilor de afaceri / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Polițiștii i-au reținut pe verii Gigi Becali și Adrian Porumboiu, în urma violențelor de la Murgeni.

La Murgeni, lucrurile au luat-o razna, clanurile se înfruntă în stradă cu bâte și săbii, fără nicio jenă și atunci când e nevoie de forțe suplimentare, vin din străinătate „greii” clanului pentru a pune umărul. Polițiștii, procurorii și judecătorii, exasperați de amploarea conflictelor din Murgeni, nu mai stau pe gânduri și îi pedepsesc exemplar cu arest preventiv sau control judiciar pe combatanți.

Așa au ajuns în arest verii Gigi Becali și Adrian Porumboiu, ambii din familia Ștefan, participanți direcți la bătălia cauzată de Ferdinand și Renzo, de la un banal furt al unui telefon mobil. Bătaia a fost în două tranșe. Prima dată a fost înjunghiat Ferdinand, după ce acesta s-a dus să-și recupereze telefonul, numai că în loc de telefon s-a ales cu un cuțit în spate. A doua parte a bătăii a fost peste două zile când Ferdinand a apelat la „băieții” plecați în străinătate, care au ajuns de urgență la Murgeni și l-au „julit”, tot cu cuțitul, pe Renzo. Înjunghiații au ajuns la spital, iar o parte dintre combatanți au fost reținuți, împreună cu cei doi veri care poartă nume celebre, precum Gigi Becali sau Adrian Porumboiu.

În fața instanței bârlădene, procurorul de caz a prezentat cu propunerea luării măsurii arestării preventive, patru bărbați, din orașul Murgeni, cu vârste între 16 și 38 de ani,  bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. Este vorba despre cei implicați în scandalul din 25 iulie a.c., când pe o stradă din orașul Murgeni a fost din nou măcel, soldat cu doi înjunghiați și multă tensiune.

Totul a pornit după ce un individ, pe nume Renzo, ar fi furat un telefon mobil. Păgubitul, Ferdinand, cu o falcă în cer și una în pământ, a mers să își facă dreptate de unul singur! A dat buzna în casă lui Renzo, căutându-l pe cel pe care îl bănuia de furt și l-a luat la bătaie. Doar că, surpriză! Renzo era pregătit și a contraatacat! Acesta l-a înjunghiat în spate pe Ferdinand, care a căzut secerat la pământ! A fost transportat cu ambulanța la spital. Familia sa a decis să se răzbune. Și, călăuziți de principiul „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”, rudele celui rănit au venit val vârtej din Germania, au mers peste făptaș în casă și i-au plătit cu aceeași monedă. Astfel, și Renzo a fost înjunghiat la rându-i și a ajuns coleg de suferință cu Ferdinand, la spital. Leziunea sa este însă una minoră, față de cea a lui Ferdinand! Conflictul a fost aplanat de mascați, care au făcut din nou ordine și liniște în Murgeni!

Gigi Becali și Adrian Porumboiu, din familia Ștefan, reținuți și duși la instanță

Procurorii și polițiștii, după o anchetă destul de serioasă, au stabilit circumstanțele în care s-a produs scandalul și au purces la măsuri destul de dure. Astfel, s-a luat măsura reținerii a patru bărbați, pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de 27 iulie, aceștia au fost  prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Doi dintre ei, cu vârstele de 18, respectiv 44 de ani, au primit de la procuror măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar ceilalți doi, minorul Ștefan Gigi-Becali, de 16 ani, și Siminoc-Siminoc Ionuț, au fost prezentați în fața instanței cu propunerea emiterii mandatelor de arestare preventivă. 

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a admis arestarea inculpatului Ștefan Gigi-Becali pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, (faptă săvârșită la data de 25.07.2021 – persoană vătămată Siminoc Nelu), pe o perioadă de 30 de zile, dar și pentru inculpatul Siminoc-Ionuț, poreclă «Avram». Pe 27 iulie au mai fost reținuți, în această cauză alți trei bărbați, din Murgeni și comuna Zorleni, localitatea Simila, printre care se numără și Ștefan Adrian – Porumboiu, văr cu Ștefan Gigi – Becali, ambii implicați în bătălia din Murgeni, iscată de la furtul unui telefon! Toți trei vor fi prezentați pe 28 iulie Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării măsurilor legale, precizează VremeaNoua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel