Gigi Becali, refuzat de Mihai Onilă

Gigi Becali s-a oferit să-l ajute pe artistul Mihai Onilă pentru a nu-și încinera fetița în străinătate și pentru a o aduce în România, ca să fie înmormântată creștinește. Onilă a refuzat ajutorul și a spus că nu are nevoie de bani din partea nimănui. Acesta se va ocupa de toate costurile, ca un părinte responsabil ce este, spune artistul.

„Mulțumesc mult, Natalia, dar problema asta nu este treaba noastră. In țară, totul e un joc politic... Noi nu am cerut nici un ban și nu am inițiat eu această campanie de a dona bani, cei care ne-au cunoscut au cerut acest lucru! Noi avem tot ce ne trebuie și ca niște părinți responsabili, asta și vom face”, a scris Mihai Onilă pe pagina sa de Facebook, ca răspuns la comentariul unei prietene.

Să n-o incinereze pentru că plătesc eu ca s-o aducă în ţară şi s-o înmormânteze creştineşte. Mă ocup eu de tot, de înmormântarea fetiţei şi de transport, de tot ce e nevoie’’, a declarat Gigi Becali pentru Cancan, după ce bunica fetiţei a spus ă este mult prea costisitor pentru ei să o aducă în ţară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel