Gigi Becali, reacție la scandalurile care macină Biserica

Gigi Becali a reacționat dur, la Antena 3,  față de  scandalurile sexuale din sânul Bisericii din  ultima perioadă, rspectiv cazul preotului Cristian Pomohaci și al episcopului de Huși.

"Eu cred că serviciile secrete trebuie să fie implicate în legătură cu Biserica Ortodoxă. Aceste cazuri să fie depistate și acei preoți care face aceste lucruri să fie excomunicați, pentru ca oamenii să nu mai vadă acele păcate pe care le fac, pentu că fac tulburare în Biserică", a declarat Becali, sămbătă seara la Antena 3.

"Nu știu dacă Biserica știa sau a aflat  din alte părți, dar  dacă a aflat din alte părți , chiar dacă s-a făcut public, eu cred că este bine că s-a făcut acest lucru. Este un mare păcat pentu un neam să aibă preoți care să întineze Duhul sfânt în biserică, să întinezi Biserica și  altarul lui Hristos cu un preot care el face  sfânta liturghie și slujește la sfânta masă. Vine un nenorocit de homosexual de preot care  îl întinează pe Hristos"

[citeste si]

Referitor la preotul Cristian Pomohaci, Becali a afirmat că "Biserica a luat act de aceste lucruri și probabil a fost excomunicat. El nu putea lucra...Diavolul l-a luat și l-a făcut homosexual. Diavolul are puterea să distrugă lumea cu un singur deget, într-o secundă, dar Dumnezeu nu îl lasă. Noi nu trebuie să ne smintim, trebuie să credem în Biserică"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel