"Gigi Becali rămâne cu sporul de șase luni de condamnare"

Magistratii Tribunalului Constanța au decis, miercuri, ca Gigi Becali să rămâna cu aceeași pedeapsa de 3 ani și jumatate de inchisoare.

Instanța a respins ca nefondată contestatia depusă de avocații lui Gigi Becali. Acesta mai este obligat să plătească și cheltuielile de judecată de 200 de lei. Deciza nu este definitivă. Becali poate depune contestație în următoarele 3 zile.

Gigi Becali şi-a susţinut că faptele pentru care a fost condamnat în "Dosarul valiza" nu mai sunt incriminate de noul Cod Penal şi a motivat cererea spunând că legea după care a fost condamnat prevedea că este dare de mită suma oferită pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu, în timp de noul Cod Penal incriminează darea de mită dacă este oferită pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Citește și: Gigi Becali, epuizat psihic: Nu mai pot...

Gigi Becali a fost condamnat pentru două infracţiuni de dare de mită, una comisă în 2006 când a vrut să premieze jucătorii Gloriei Bistriţa, iar cea de-a doua a avut loc în 2008 când a dorit să dea banii pentru Universitatea Cluj ca această echipă să obţină un rezultat pozitiv cu CFR Cluj în ultima etapă din campionat pentru ca Steaua să iasă campioană.

Gigi Becalia fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a mai primit o condamnare de trei ani cu suspendare în cazul sechestrării celor care i-au furat maşina. Ulterior a primit un spor de pedeapsă de şase luni pentru "Dosarul Valiza".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel