Gigi Becali: Principalele declarații. Ce au decis magistrații

gigi_becali_97645300
gigi_becali_97645300

Gigi Becali s-a aflat, luni, din nou, în fața instanței. El a cerut o întrerupere a pedepsei, din cauza problemelor de sănătate. Omul de afaceri are hernie de disc, pe care a încercat să o trateze, însă nimic nu a funcționat. El a fost în Germania și în SUA, unde medicii i-au recomandat intervenție chirurgicală și l-au avertizat că poate ajunge să nu mai meargă. Mai mult, la Penitenciarul Jilava nu i s-a permis să poarte gulerul cervical, ceea ce i-a agravat afecțiunea. 

Iată principalele declarații ale lui Gigi Becali, notate de Mediafax:

- "Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România"; "M-am tratat cu venin de albine"; 

"ANP funcţionează ca o sectă militară, pe care nu o interesează legile statului. Trebuia să am până acum 20 de zile de ieşire din penitenciar şi mi-au spus că nu reprezintă un stimulent". 

Instanța a decis ca Gigi Becali să fie supus unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală. Următorul termen este 29 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel