Gigi Becali, prin telefon, la România TV: "Rog statul să-mi salveze familia distrusă"

becali-vorbeste-telefon
becali-vorbeste-telefon

Gigi Becali a avut o intervenție telefonică, sâmbătă, în direct, la România Tv. El a transmis un mesaj românilor și a spus că știe când va fi liber. Latifundiarul a mai dezvăluit ce se va întâmpla cu palatul său. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat intervenția telefonică din penitenciar și eventualele probleme pe care i le va face. 

"Eu știu când voi primi ziua liberă. La secția unde sunt eu este un om de mare calitate și dacă i-am promis că nu spun, trebuie să mă țin de cuvânt. Știu când o voi primi, dar nu va fi acum", a spus Gigi Becali. 

Latifundiarul a transmis un mesaj românilor: "Hristos a înviat și le mai transmit ceva, ce am spus avocatului, că am avut cel mai frumos popor de pe tot globul pământesc, poporul român, neamul meu românesc. Și le-am mai spus ceva, dar nu spun acum". 

El a făcut un apel către statul român ca să îi ajute familia îndurerată şi a promis că atunci când va fi eliberat, va construi un "palat al dreptăţii", care va apăra drepturile deţinuţilor.

Cât despre palatul său spune că "Palatul meu Becali va fi palatul dreptății și acolo va fi asociația avocaților ortodocși din toată lumea și acolo se vor apăra drepturile deținuților, pentru că acolo vreau să salvez vieți de oameni, vieți de părinți care mor de dorul copiilot lor". 

Avocatul Bolcaș a declarat că telefonul dat de Gigi Becali "nu-i va crea probleme, pentru că are dreptul la un telefon". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel