Gigi Becali, prima reacție după condamnarea verilor săi

Frații Becali se întorc la închisoare, după sentințele date marți, 20 februarie. Gigi Becali a oferit declarații marți seară.

Victor Becali a primit o condamnare de cinci ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care era acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. La rândul său, Geanina Terceanu a fost condamnată la șapte ani de închisoare. Ioan Becali a fost condamnat la șapte ani şi patru luni închisoare, în timp ce Cristian Borcea a fost achitat de magistraţi.

Declarații Gigi Becali

Marți seară, Gigi Becali a declarat că "ei se duc acum (n.r. la închisoare) fac două luni. Cer eliberare condiționată". "Nu erau revoltați, erau pregătiți. (...) Le-am spus să treacă cu bine peste asta. Ei au spus ne așteptam. Aveau bagajele făcute, s-au dus oamenii, s-au prezentat și cu asta basta", a spus Gigi Becali.

"Eu am făcut pușcărie. Nu e ușor. Vă spun punctul meu de vedere. (...) Când faci una, după... e adevărat că e greu să stai fără nevasta ta, copiii tăi, mama ta. Prima e mai greu, a doua oară ești obișnuit", a mai spus Gigi Becali.

"Giovanni era plecat la Constanța și, când a auzit, imediat s-a prezentat la prima secție. Că așa spune legea, prima secție de Poliție. Probabil, ori la Poarta Albă, ori la Slobozia. Nu știu unde. Victor s-a prezentat la Rahova", a declarat acesta.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel