Gigi Becali, plângere penală împotriva șefului IML Constanța

Maria-Vasii
Maria-Vasii

Gigi Becali are o nouă avocată, în persoana Mariei Vasii, apărătoarea care l-a scos și pe Cristian Cioacă din închisoare. Potrivit RTV, Gigi Becali a depus o plângere penală împotriva șefului IML din Constanța.

[caption id="attachment_427975" align="alignleft" width="310"] Foto: Facebook[/caption]

Potrivit sursei citate, medicul legist ar fi cerut un nou aviz de la București referitor la diagnosticul lui Gigi Becali. Potrivit raportului celor 5 medici neurochirurgi, Becali trebuie să facă urgent această operație, acest lucru nefiind posibil în sistemul penitenciar din România.

Avocata Maria Vasii a declarat că plângerea depusă vine în contextul în care s-au emis opinii de avizare, în condițiile în care legea nu permitea această cerere adresată judecătorului cauzei, competența pentru acest  lucru revenind exclusiv numai organelor judiciare. Avocata  spune că a considerat acest demers ca o încercare de a-l priva pe Gigi Becali de un drept legal, acela de o întrerupere de pedeapsă, ca urmare tocmai a concluziilor medicilor legiști împuterniciți de instanță.

Profesorul Vlad Ciurea a declarat pentru RTV că din datele pe care le are, o persoană cu hernie de disc cervicală în forma respectivă are indicație de internare și de operație.  Becali de află în evidența unor spitale din 2004, iar boala cu siguranță a evoluat. Profesorul Ciurea spune că nu înțelege de ce unele instituții trebuie să se cramponeze de un nume. "Becali este un pacient, este un om și trebuie operat", a mai spus profesorul Ciurea.

Gigi Becali dorește  să fie tratat  la o clinică din Munchen. Latifundiarul din Pipera refuză categoric să fie tratat într-o clinică din România şi mai ales la Spitalul Judeţean din Constanţa.

El a precizat că îi este teamă că dacă operaţia nu se va face cât mai curând în clinica pe care o doreşte va rămâne paralizat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel