Gigi Becali, o nouă lovitură primită la Jilava

babiuc
babiuc

Gigi Becali mai primește o lovitură în Penitenciarul Jilava. La nici două zile după ce a obţinut regimul deschis de executare a pedepsei, Victor Babiuc a fost mutat de la Penitenciarul Jilava, unde âmpărțea aceeași celulă cu Gigi Becali și Marius Locic.

Potrivit România TV, el a fost transferat în secret, în toiul nopţii, la penitenciarul Găeşti. Babiuc împărţea la Jilava aceeaşi celulă cu Gigi Becali, cei doi fiind condamnaţi în acelaşi dosar al schimbului de terenuri cu MApN. La începutul acestei săptămâni lui Becali i-a fost refuzată cererea de a executa pedeapsa în regim deschis.

 Victor Babiuc nici nu a apucat să facă cerere pentru a ieşi din penitanciar la lucru, aşa cum prevede acest regim deschis. Potrivit România TV, el a fost mutat vineri noapte de la Penitenciarul Jilava la Penitanciarul Găeşti, după ce în cursul după-amiezii fusese vizitat de către avocatul său, care nici nu a fost înştiinţat că urmează să fie făcut transferul.

 Urmează astfel, ca Victor Babiuc să-şi petreacă următoarele opt luni, cât mai are de ispăşit din pedeapsă - până când va putea să facă o primă cerere de eliberare condiţionată - la Penitenciarul Găeşti. Potrivit avocatului său acolo ar putea avea parte de condiţii de executare potrivite regimului deschis.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel