Gigi Becali nu va fi eliberat pentru efectuarea operației

becali
becali

Magistrații Tribunalului Cpnstanța au decis, joi, după o zi de deliberări,  respingerea cererii de întrerupere a pedepsei  pentru Gigi Becali,  pentru  rezolvarea problemelor de sănătate.  Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs. 

[caption id="attachment_428562" align="alignnone" width="640"] Foto: libertatea.ro[/caption]

Decizia Tribunalului Constanța vine în urma unor serii de expertize  făcute de Serviciul de Medicină Legală  Constanţa, care au arătat că Gigi Becali trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale, altfel viaţa îi va fi pusă în pericol.

 Gigi Becali  a cerut în mai multe rânduri  întreruperea pedepsei din motive medicale. Instanţa a dispus în 11 ianuarie să fie făcută o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa. Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel