Gigi Becali nu renunță la libertate. Avocații scot asul din mânecă

gigi becali
gigi becali

Avocații lui Gigi Becali scot asul din mânecă. Ei au renunțat la încercarea de a-i convinge pe judecătorii din România de nevinovăția lui Gigi Becali. Au renunțat și la zilele libere și la schimbarea regimului de detenție. Avocații lui Gigi Becali cer Înaltei Curți de Justiție și Casație să urgenteze motivarea condamnării omului de afaceri. Pentru a da statul în judecată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, avocații lui Gigi Becali au nevoie de motivarea instanței. 

Apărătorii milionarului pregătesc şi o cerere de revizuire prin care Gigi Becali speră să fie achitat şi să scape de cei trei ani şi jumătate de închisoare. Termenul legal de motivare este 30 de zile, însă judecătorul poate extinde această perioadă. Unul dintre avocații lui Gigi Becali a declarat, potrivit RTV, că "Solicităm urgentarea deciziilor de condamnare. Orice judecător are restrângerea morală de a urgenta şi de a-i da omului ceea ce i se cuvine. Termenul legal de motivare este 30 de zile. Judecătorul are capacitatea de a extinde acest termen".

Drumul spre libertate, niciun pas înainte. Doar înapoi

Prima cerere a lui Gigi Becali, după ce a fost condamnat trei ani de închisoare, a fost întreruperea pedepsei pentru trei luni. A doua cerere a fost să fie liber de ziua lui. Apoi el a cerut schimbarea regimului, din semideschis în deschis. Gigi Becali a cerut să meargă la înmormântarea mătușii sale, însă nici această solicitare nu i-a fost acceptată. În 16 iulie, a cerut, din nou, eliberarea pentru trei luni. Nici măcar o cerere nu i-a fost admisă. Mai mult, în urma cumulării pedepselor, are de executat trei ani și șase luni de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel