Gigi Becali, negocieri avansate pentru achiziționarea Hotelului Rex, din Mamaia

Gigi Becali este foarte aproape să facă o nouă achiziție importantă. De data aceasta, achizițiile nu vizează echipa FCSB, ci o afacere în domeniul hotelier.

Finanțatorul FCSB se află în negocieri avansate pentru hotelul Rex, din stațiunea Mamaia. Prețul de vânzare al hotelului este de 14 milioane de euro, iar Becali ar fi dispus să ofere 10 milioane de euro, conform Libertatea. Hotelul aparține lui Carmen Palade, soția fostului om de afaceri Dan Adamescu, care a murit anul trecut, în detenție. Hotelul Rex a reprezentat o emblemă a litoralului românesc, asta până când Adamescu l-a închis în 2011.

Hotelul a fost scos la vânzare de mai multe luni, iar Becali a confirmat tratativele încă de acum două săptămâni.

„Negociez, dar dacă negociezi nu înseamnă că ai cumpărat. Nu l-am cumpărat și nu vreau să vorbesc. Până nu fac o afacere, nu vorbesc înainte. Da?”, a declarat Becali pentru profit.ro, pe 28 februarie.

Becali, pontențial concurent cu Hagi

Dacă Gigi Becali va cumpăra hotelul, și-ar face debutul în piața hotelieră. Astfel, duelul cu nașul său, Gică Hagi nu va fi doar în Liga I, ci și în domeniul hotelier. Gică Hagi deține hotelul Iaki, situat la nici un kilometru de Rex.

Dan Adamescu a cumpărat hotelul Rex în 2006, de la Viorel Păunescu, cel care i-a vândut Steaua lui Becali, în 2003. Adamescu a plătit 10 milioane de euro la acea vreme. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel