Gigi Becali, la un pas de a pierde totul

Decizie devastatoare pentru Gigi Becali. El a fost pedepsit ca urmare a comportamentului pe care l-a avut în ziua liberă.

Potrivit România TV, patronul Stelei a primit două pedepse grele pentru modul în care s-a comportat în ziua eliberării. Astfel, el nu mai are voie să meargă la biserică şi, de asemenea, a pierdut dreptul de a ieși la muncă.

Latifundiarul a fost pedepsit pentru că a intrat în direct la România TV, pentru că a stat prea mult de vorbă cu presa în ziua lui liberă şi pentru că nu şi-a petrecut mai mult timp alături de familie.

La sfârşitul săptămânii trecute, GIGI BECALI a depus o plângere împotriva conducerii penitenciarului Poarta Albă, în care a scris: "Vă rog să aveţi în vedere că nu am adus vreun prejudiciu de nicio natură siguranţei naţionale, că nu am adus ofensă siguranţei publice. (...) Nu am divulgat informaţii confidenţiale şi nu am prejudiciat autoritatea puterii judecătoreşti şi nici pe cea a Administraţiei Penitenciarelor".

Citește și: Gigi Becali a călcat pe bec în permisie. Sancțiunile, iminente

Mai mult, în plângerea sa, GIGI BECALI susţinea că presa era imposibil de evitat. "Nu am contactat eu presa, mass-media m-a aşteptat în faţa porţii mele, au fost permanent în faţa casei mele, la poliţie, la cimitir (...) au dormit în maşini în fata porţii. Inevitabil era faptul să nu iau legătura cu ei, atâta timp cât eu sunt o persoană publică, sunt fost europarlamentar şi deputat, sunt un personaj care ţine tot timpul prima pagină de ziare şi fac rating ori de câte ori se discută de numele Becali".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel