Gigi Becali: La Borcea, păcatul curviei e o patimă

Gigi Becali, nașul de cununie al cuplului Alina și Cristi Borcea, a vorbit despre patima care îl macină pe finul său.

"Omul este supus păcatului. El (Cristi Borcea - n.red.) să vină aici la sfânta biserică, la sfânta liturghie, să se spovedească, să se împărtășească și să ceară iertare. Să se căiască de ispita în care a căzut. Bărbatul, ca să poată să scape de femeie, cum a spus un călugăr, trebuie să fugă de ea. Altfel nu poți să scapi de păcatul ăsta", a declarat Gigi Becali, miercuri, în fața bisericii unde a participat la slujba de Bobotează. 

Întrebat dacă Cristi Borcea îi va cere iertare soției sale pentru supărarea pricinuită, având în vedere că fostul acționar de la FC Dinamo va avea un copil cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a povestit despre păcatul de care se face vinovat finul său: "E un om extraordinar, un om foarte bun, altfel nu-l cununam eu. Numai că la el păcatul ăsta, al curviei, e patimă la el. Greu scapi de păcatele pe care le ai".

Gigi Becali a răspuns, totodată, și la întrebarea dacă a făcut ceva în acest sens.

"I-am spus: «Băi, termină, că o să te pedepsească Dumnezeu și mai tare». Și e posibil încet, încet ca să termine. Dar e greu. Tu crezi că demonul poți să-l distrugi atât de repede. Trebuie post, rugăciune... Crezi că scapi așa repede de păcatul ăsta? Păcatul asta e patimă. Când cazi în patimă nu scapă omul. Se roagă și la Dumnezeu unii și nu poate să scape de patima asta. E grea patima. Femeile e patimă mare rău de tot", a mai spus Becali. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel