Gigi Becali împlinește 57 de ani! Decizie radicală, de ziua lui

Gigi Becali împlinește, joi, 57 de ani, fiind prima zi de naștere pe care omul de afaceri o petrece lături de familie după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare.

Dacă în alţi ani obişnuia să facă petrecere mare de ziua lui acum, Gigi Becali spune că experienţa puşcăriei l-a schimbat şi nu mai vrea să facă spectacol, informează România TV.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Chirieac, întrebare-cheie pentru Gigi Becali. "I-am cerut iertare"

"Viaţa mea s-a şters, am şters toul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, mă duc după Hristos oriunde este el. Îi caut pe cei bolnavi, pe cei săraci, pe cei dezbrăcaţi, pe cei însetaţi, pe cei din temniţă şi pe cei din spitale. Toată averea mea o dau lui Hristos. Lucrurile astea, materiale, nu mă mai interesează. Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni, o să fac lucruri bune", a spus Gigi Becali.

Îi este rușine de ce făcea înainte

Latifundiarul a mai spus că îi este ruşine de ce făcea înainte să fie închis

"M-am detaşat de persoana care am fost înainte, eu vorbesc cu voi din dragoste. Mie mi-e ruşine de ceea ce văd, ce făceam eu. Când văd la televizor acum ce făceam, îmi este ruşine. Nu sunt mândru de ce făceam şi dacă îmi este ruşine, nu mai vreau să mai fac!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel