Gigi Becali îl liniștește pe Traian Băsescu: Va avea...

Condamnat la patru ani de închisoare cu executare, Mircea Băsescu a fost încarcerat la penitenciarul de la Poarta Albă, acolo unde Gigi Becali, alături de alte VIP-uri și-ai ispășit pedeapsa sau se află  încă încarcerați. 

Gigi Becali a susţinut la România TV  că Mircea Băsescu va avea parte de condiţii foarte bune de detenţie.

"Am acceptat să intru mai mult ca să liniştesc familia lui Mircea Băsescu şi chiar pe Traian Băsescu şi să le spun aşa: el va avea parte de 21 de zile de carantină la Spitalul de la Poarta Albă, care este curat. După, va face puşcărie pe secţia nouă, acolo unde am făcut şi eu, pentru că el este trecut la persoane protejate. Are condiţii foarte bune, că le-am îmbunătăţit eu cât am stat acolo şi vreau să-i liniştesc familia...", a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a explicat termenul de persoană protejată: "În lege există această titulatură, persoanele publice dacă ar sta cu ceilalţi ar fi un pericol să fie afectate, să li se ceară bani, să fie ameninţate... Repet, are condiţii ca acasă! La Jilava este diferenţă ca între Rai şi Iad... La Jilava este Iad, la Poarta Albă este Rai".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel