Gigi Becali, gest impresionant pentru "Mama Zina"

Gigi Becali a decis să sară în ajutorul „mamei modei românești", Zina Dumitrescu, aflată într-un azil de bătrâni din apropierea Capitalei, mai ales că fiul acesteia n-a mai vizitat-o de aproximativ un an și nici măcar nu i-a mai plătiti cazarea și tratamentul. 

Zina Dumitrescu a rămas practic la mâna conducerii azilului în care se află de mia mulți ani, după ce datoriile acumulate la instituție pentru fosta marea creatoare de modă au ajuns să treacă de 50.000 de lei. 

Marele ei noroc este că Ion Cassian, directorul insitituției, e prieten de peste 25 de ani cu "Mama Zina" și e decis să n-o lase pe drumuri. Chiar și așa, acesta are mari dificultăți în a mai suporta cheltuielile femeii din propriul buzunar, potrivit wowbiz.ro.

Aflând, în urmă cu câteva zile, de situația grea în care se află Zina Dumitrescu, Gigi Becali s-a hotărât să-i facă bătrânețea mai liniștită acesteia. Latifundiarul din Pipera a luat deja legătura cu conducerea spitalului pentru a efectua o donație generoasă. Gigi s-a arătat dispus să plătească din datoriile acumulate și să ofere și ceva în plus pentru ca următoarele luni, Mama Zina să beneficieze de toate condițiile necesare și de tratament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel